Miért F.I.T. Alakformáló KEZDŐ 1 edzés?

2024.02.10

Felgyorsult világunkban megváltoztak étkezési szokásaink, úgy hogy jelentősen eltolódtak a  magasabb szénhidrát és a nemkívánatos típusú zsírfelvétel irányába. Kényelmesebb, ún. "jóléti" társadalomban éljük napjainkat, ami azt eredményezte, hogy kevesebbet mozgunk mint amennyire szervezetünk, testünk hivatott és szüksége lenne. Ez szinte törvényszerűen azt eredményezi, hogy a populáció jelentős részének - beleértve az összes korosztályt - nagyobb az energiabevitele, mint annak le/kiadása.

Miben tud segíteni a F.I.T. Alakformáló KEZDŐ 1 edzés?

Ez az edzéssorozat kezdőknek és újrakezdőknek ad egy (új) lendületet, esélyt egyrészt alakjuk megreformálására; de ami még ennél is sokkal fontosabb: új perspektívát tár elétek napi rutintok, életviteletek oly irányba történő elmozdítására, amelynek eredménye egy egészségesebb életforma kialakítása lehet majd - fokozatosan a nagyon közeli jövőben.

Természetesen ez a történet nemcsak a heti néhány csoportos edzésen való részvételről szól. Ez arról szól, hogyan és milyen hatékonysággal fogod tudni korrigálni életviteled. Arról, hogy mélyen bele kell nyúlnod a napi rutinodba, a berögződött táplálkozási szokásaidba, az életviteledbe. Ebben tudok segíteni - ha szeretnéd - egyrészt úgy, hogy elindítalak rendszeres és megfelelő mozgáskultúrád kialakításának útján, másrészt pedig úgy, hogy átadom személyes tapasztalatimat és tudásomat, melyet több évtizeden keresztül szereztem meg tanulmányaim során, ill. saját életvitelem kialakítása során.

Az információk átadása részben az edzések alkalmával, részben pedig szemináriumok útján történik majd. A szemináriumok az edzések aktív résztvevői számára térítésmentesek lesznek. Az első szemináriummal kapcsolatos információkat itt találod.

A F.I.T. Alakformáló KEZDŐ 1 edzések első körben heti kettő-három alkalommal lesznek elérhetőek, ám igény szerint és az érdeklődés függvényében további időpontokat is beiktatunk hamarosan.

Szeretettel várom minden mozogni vágyó hölgy, férfi, lány és fiú jelentkezését! A jelentkezési űrlap és további információ az edzésekről itt érhető el: https://www.patocsotto.com/l/zenes-alakformalo-csoportos-edzes-kezdo-1/

Aktuális infókat ebben a FB csoportban találsz: https://www.facebook.com/groups/927969298839248/

"Egy év múlva azt fogod kívánni, bárcsak ma kezdted volna el. ...két év múlva is!"

Patócs Ottó