Zenés alakformáló csoportos edzés - KEZDŐ 1

2024.04.07
Csoportos edzések Dunaszerdahelyen!

Ez egy felső korhatár nélkül vállalható zenés, szórakoztató edzés, amely alkalmas minden sportolni vágyó hölgy, férfi, lány, fiú számára - mindenkinek aki a nyár elejére formába szeretné hozni magát. Az alsó korhatár 15 év, javasolt felső korhatár nélkül.

Legyen a célod, karcsúsítás, kondíciónövelés, vagy akár izomtömeg növelés, ezzel a KEZDŐ 1 programmal el tudod kezdeni célod megvalósítását!

A program keretén belül jelenleg heti két alkalommal találkozunk beltéri, ill. kültéri edzéseken: szerdán és pénteken 18 órától. Az egyes edzések időtartama 60 perc.

A pénteki edzések helyszíne a Szabó Gyula 21 Szakközépiskola tornaterme, Szabó Gyula utca 21, Dunaszerdahely.

A szerdai edzések helyszíne szintén a Szabó Gyula 21 Szakközépiskola, ám a szerdai edzéseket az iskola szabadtéri multifunkciós sportpályáján tartom.

Az edzésekhez szerdán és pénteken is tudsz csatlakozni, amennyiben először vennél részt. FONTOS: az első edzésen való részvétel előtt mindenképpen informálódj arról milyen segédeszközre lesz szükség az aktuális edzésen. Infó itt: https://www.facebook.com/groups/f.i.t.alakformlo.edzesek

Az edzések koreográfiáját az amerikai F.I.T. Look Better. Feel Better. program alapján állítottam össze. Szórakoztató és kimerítő lesz, megígérem! Ha szeretnél többet megtudni rólam, ITT megteheted.

Az edzések belépődíja alkalmanként felnőtteknek 7 €/személy, diákoknak 5 €/személy.

Aktuális infókat ebben a FB csoportban találsz: https://www.facebook.com/groups/f.i.t.alakformlo.edzesek