Tavaszi testépítő és alakformáló individuális edzésprogram

2024.03.01

Izomtömeg-növelés, alakformálás, zsírtömegvesztés, kondíciónövelés, életmódváltás.

Ezek a címszavai annak az edzéssorozatnak, melynek keretén belül kitartással, némi türelemmel és kemény munkával mindez megvalósítható.

Ehhez szeretnék felkínálni egy intenzív edzésprogramot, melynek keretén belül átadom sok éven át megszerzett tudásomat és tapasztalatomat.

A Tavaszi edzésporogramba  minden év elején, március 1-töl május 31-ig tudsz jelentkezni és augustus 31-én ér véget.

1. A 60 perces edzőtermi edzés ára 18 euró + a terem belépője. Az edzéseket a Fit Club - For New Energy edzőteremben tartom Dunaszerdahelyen. Az egyéni edzések folyamán előbb felmérem kondíciódat, majd individuális célod alapján közösen megkezdjük annak megvalósítását.

A beltéri egyéni edzések színhelye
A beltéri egyéni edzések színhelye

2. Módodban áll szabadtéri edzés lehetőségét választani. Ezeket az edzéseket a dunaszerdahelyi szabadidőparkban tartom. Az 60 perces edzések ára szintén 18 euró. A szabadidőparkba a belépés díjmentes.

A kültéri egyéni edzések színhelye
A kültéri egyéni edzések színhelye

Az edzésprogram keretén belül ingyenesen részt vehetsz a általunk szervezett szemináriumokon is. A szemináriumról bővebb információt ITT találsz. A program keretén belül térítésmentes asszisztenciát biztosítok az életmódváltás és az étrend helyes kialakításának elősegítése terén.

Ha szeretnél rólam többet megtudni ITT tudsz informálódni.

Az edzésprogram abszolválható páros részvétellel is. Ha ketten lennétek egy időpontra, akkor az edzések 75 percesek, az edzés ára személyenként 14 euró.

A programba, hétfői és a szombati edzésidőpontokban tudsz bekapcsolódni ezen a foglalási rendszeren keresztül: https://www.budem.fit/fit-bs-bb

További individuális időpontot, időpontokat a patocsotto@patocsotto.com email címen tudsz egyeztetni, névvel és telefonszámmal.