Engedményes testépítő és alakformáló edzésprogram - 2024

2024.04.27

Izomtömeg-növelés, alakformálás, zsírtömegvesztés, kondíciónövelés, életmódváltás.

Ezek a címszavai annak az edzéssorozatnak, melynek keretén belül kitartással, némi türelemmel és kemény munkával mindez megvalósítható.

Ehhez szeretnék felkínálni egy költségkímélő, "jutalmazáson" alapuló programot, melynek keretén belül átadom sok éven át megszerzett tudásomat és tapasztalatomat:  minden egyes egyéni edzés abszolválása után 1 eurós engedményt kapsz a következő edzés árából. A 75 perces edzés ára 25 euró.  Az egyéni edzések folyamán előbb felmérem kondíciódat, majd individuális célod alapján közösen megkezdjük annak megvalósítását.

Tehát az első edzésért 25 eurót fizetsz, a másodikért 24-et, a harmadikért 23-at, így edzésenként csökken az ár mindig egy-egy euróval, amíg elérjük az edzésenkénti 15 eurót és ezután már folyamatosan 15 euróba kerül majd minden edzés a terem belépőjével együtt. Az edzésprogram keretén belül ingyenesen részt vehetsz a általunk szervezett szemináriumokon is. Az első szemináriumról bővebb információt ITT találsz. Bármely engedménykategóriában edzel, további térítésmentes asszisztenciát biztosítok az életmódváltás és az étrend helyes kialakításának elősegítése terén.

Az engedmény és az ingyenes programok elnyerésének feltétele, hogy havi minimum 10 edzést abszolválj. Amennyiben ez a feltétel nem teljesül, az edzés díja újra a 25 eurótól indul.

Ha szeretnél rólam többet megtudni ITT  tudsz informálódni.

Helyszín: Fit Club For New Energy, Vasártér 6110/19, Dunaszerdahely. A Fit Clubnak saját parkolója van. A parkolás ingyenes. Megközelíthető a Sport utca felől és a Park Presszó felől is. Mindkét behajtónál Behajtani Tilos tábla áll, célforgalom kivételével megjegyzéssel. A Fit Club parkolójába történő közlekedés célforgalom. Tehát teljesen legálisan be tudtok ide hajtani.

A programba itt tudsz jelentkezni.