Állóképességet, kondíciót fejlesztő kiscsoportos köredzések

2024.05.07

Csatlakozz Te is a kiscsoportos köredzések kezdő, haladó, vagy professzionális programjába! 

A kezdő program keretén belül külön csoportok indulnak négy kategóriában: fiúk (14-18), férfiak (19-26) és hölgyek (18-45), ill. hölgyek és urak (46-59). Igény szerint lehetőség van speciális csoportokat indítani gyermekek, illetve 60 évnél idősebb jelentkezők számára is - ezzel kapcsolatos igényt kérem jelezni a patocsotto@patocsotto.com email címen.

Az egyes csoportok minimális létszáma 4 fő, a maximális létszám pedig 6 fő.

A köredzésre a belépő felnőtteknek 10,50 € + a terem belépője (4,50), diákoknak 7,5 € + a terem belépője (3,50).

Helyszín: Fit Club For New Energy, Vasártér 6110/19, Dunaszerdahely. A Fit Clubnak saját parkolója van. A parkolás ingyenes. Megközelíthető a Sport utca felől és a Park Presszó felől is. Mindkét behajtónál Behajtani Tilos tábla áll, célforgalom kivételével megjegyzéssel. A Fit Club parkolójába történő közlekedés célforgalom. Tehát teljesen legálisan be tudtok ide hajtani.

Ha szeretnél rólam többet megtudni ITT tudsz informálódni.

Mi az a köredzés?

Köredzés folyamán többféle gyakorlatot végzünk egymás után, bizonyos kombinációnál pihenő nélkül is 1-1 sorozatot. Az intenzitás növelése érdekében 1-1 sorozat aerob jellegű gyakorlat lesz, akár magas intenzitással végezve. Ha minden előírt gyakorlatból minden résztvevő abszolválta az 1. kört, rövid pihenő után következik a második, majd a harmadik kör. Az edzés időtartama 80 perc - 10 perc bemelegítéssel és a 10 perces nyújtással együtt az edzés végén.

Akár testsúlycsökkentés, akár állóképesség javítás, vagy a fittség megtartása a célod, ez a köredzés nagyszerű módszer mindegyik alternatívára és kombinálható a F.I.T.  Zenés Alakformáló csoportos edzéssel.

A programba itt tudsz jelentkezni.

Az első edzést május 11-én, 16:00 órakor tartom, amennyiben lesz minimum négy jelentkező.

További információ az általam tartott edésekről ITT és  ITT. 

Kövesd FB oldalam: Patócs Ottó