Tavaszi átalakulás 2024

2024.02.19
Lenka Bóriková és Július Karabinoš
Lenka Bóriková és Július Karabinoš

Légy részese TE IS a Tavaszi átalakulás versenysorozat 17. évadjának!

Mi az a tavaszi átalakulás?
Egy internetes verseny, amely a testtömeg csökkentéséről szól, lényegében egy testátalakítási verseny Dr. Július Karabinoš, kétszeres testépítő világbajnok és Lenka Bóriková szervezésében, idén immár 17-ik alkalommal.

Vegyél részt Te is! Nevezési határidő 2024. március 1.

A "JARNÁ PREMENA" - TAVASZI ÁTALAKULÁS Szlovákia és Csehország legrégebbi internetes versenye.

Idén, immár 17. alkalommal lehetőséged nyílik megvalósítani önmagad legerősebb és legegészségesebb verzióját.

Elhízásban szenvedsz és nem tudsz szabadulni tőle? Szeretnél végleg lefogyni? Szeretnéd megerősíteni izmaidat, izomtömeget gyarapítani, vagy alakod megreformálni? Erről szól a TAVASZI ÁTALAKÍTÁS online verseny!

Amennyiben a versenyre nevezés mellett döntenél és a F.I.T. Alakformáló edzéseken is részt szeretnél venni, a jelentkezési űrlaplap kitöltésénél az "EDZŐ"  mezőbe írd be az én nevemet - ha így teszel a jelentkezés után felveszem Veled a kapcsolatot és elmondom mikor tudunk személyesen konzultálni egy szeminárium keretén belül, amely a F.I.T. Alakformáló edzések aktív résztvevői számára térítésmentes. Addig is ellátlak hasznos tanácsokkal hogy kezdjél hozzá a felkészüléshez.

További információ az alábbi hivatkozáson asztali verzióban magyar nyelven is elérhető, mobilalkalmazásban csak szlovák nyelven:  https://www.karabinos.sk/jarna-premena

Ha kérdésed van, kérlek ne habozz feltenni a következő elérhetőségen: patocsotto@patocsotto.com