Intenzív erő- és izomfejlesztő nyári edzésprogram diákoknak

2024.05.25

Izomtömeg-növelés, erőfejlesztés, zsírtömegvesztés, vagy/és testépítés, kondíciónövelés.

2024. június 15-től indul az a fiatal sportolni vágyó fiataloknak készült extra intenzív edzésprogram, melynek keretén belül kitartással, némi türelemmel és kemény munkával mindez megvalósítható.

Ehhez szeretnék felkínálni egy intenzív nyári edzésprogramot, melynek keretén belül átadom sok éven át megszerzett tudásomat és tapasztalatomat.

A nyári edzésprogramba minden évben, június 1-től, június 30-ig tudsz jelentkezni és szeptember 30-án ér véget. Ebbe az edzésprogramba diákok, elsősorban fiúk jelentkezését váron. Alsó korhatár 15, a felső 25 év. (18 év feletti diákok, diákigazolvánnyal.)

1. A 90 perces edzőtermi edzés ára 16-18 euró. Tehát ha:

  • egyedül jössz - 16 euró + a terem belépője
  • amennyiben ketten lesztek az edzésen - 8 euró/személy + a terem belépője
  • ha hárman lesztek - 6 euró/személy + a terem belépője  

A terem belépődíja diákoknak alkalmanként 3,50 €. 

A beltéri adzések színhelye
A beltéri adzések színhelye
A beltéri edzéseket a Fit Club - For New Energy edzőteremben tartom Dunaszerdahelyen. Az egyéni edzések folyamán előbb felmérem kondíciódat, majd individuális célod alapján közösen megkezdjük annak megvalósítását.

Az alapedzésekre heti négy alakalommal kerül sor: hétfőn, kedden, csütörtökön és szombaton, mindig 15:30 és 17 óra között.

Amennyiben más időpontban szeretnél edzeni, lehetőség van individuális időpont egyeztetésére.

Az edzésprogram keretén belül ingyenesen részt vehetsz a általunk szervezett szemináriumokon is. A szemináriumról bővebb információt ITT találsz. A program keretén belül térítésmentes asszisztenciát biztosítok az életmódváltás és az étrend helyes kialakításának elősegítése terén.

Ha szeretnél rólam többet megtudni ITT tudsz informálódni.

Jelentkezni június 30-ig tudsz ITT.

Kövesd FB oldalam: Patócs Ottó